Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Leer de basisprincipes van Johan Cruijff en verdien € 4 voor O.N.S. (kadotip)

Koop Johan Cruijff “Mijn voetbal” en steun de club

Cruyff_mijnvoetbal

Beste voetbalvrienden;

Met de feestdagen in aantocht willen we graag onderstaande actie onder jullie aandacht brengen.

Op 15 november 1964 won GVAV tegenwoordig FC Groningen thuis met 3-1 van Ajax, bijzonder als je nu kijkt naar de verrichtingen van onze FC, maar er was nog een bijzonder moment, in die wedstrijd namelijk maakte Johan Cruijff op 17-jarige leeftijd zijn debuut in een officiële wedstrijd van het eerste van Ajax, hij scoorde tevens het enige doelpunt. De rest is geschiedenis, op 24 maart 2016 overlijdt Johan Cruijff Nederlands beste voetballer aller tijden op 68-jarige leeftijd.

Afgezien van z’n geweldige voetbal en trainers kwaliteiten was hij ook een onnavolgbaar analist en taalkunstenaar met een visie op aanvallend voetbal. Met zijn typische oneliners, met “Elk nadeel, heb zijn voordeel” als bekendste, heeft Cruijff de Nederlandse taal verrijkt.

Steun ONS Sneek, koop het boek en verdien € 4- voor de club.

In het boek Johan Cruijff “Mijn Voetbal” laat hij de essentie van voetbal zien aan de hand van 14 basisprincipes. Zijn lessen staan niet alleen garant voor succes op het veld, het zijn ware levenslessen. Een boek die je als voetballiefhebber, van jong tot oud gelezen moet hebben. Uit alles blijkt waar Cruijff voor staat: mooi, aanvallend voetbal, veel aandacht voor de voetballer zelf en bovenal: spelplezier. Dat is de grootste motor van succes. Zijn visie is niet zomaar een mening maar een overtuiging gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het hoogste niveau. Een visie waarmee hij zichzelf en veel andere talentvolle spelers naar de absolute top bracht en waar nog elke dag aan wordt gerefereerd.

Johan Cruijff heeft zich altijd actief ingezet om het plezier van voetbal en samen spelen en bewegen over te dragen, de Johan Cruijff Foundation is daar een voorbeeld van. Deze actie sluit ook aan bij zijn gedachtengoed door op deze manier de voetbalclubs extra te steunen en er zo voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen plezier blijven beleven aan het spel.

Dus doe mee en bestel het boek voor jezelf of als cadeau om weg te geven.

Hoe werkt het?

Ga naar www.cruijffactie.nl , selecteer ONS Sneek en bestel het boek.

Per verkocht boek verdienen we €4- en wordt er per boek €1- afgedragen aan de Cruijff Foundation.

De actie duurt tot en met 31 december 2017.

Delen