Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hoofdveld goedgekeurd! ONS Sneek – FC Twente + Jong Advendo op veld 1

Driemaal is scheepsrecht. Na een intensieve keuring vanmiddag van het opgelapte en opnieuw bekorrelde hoofdveld is er een goedkeuring gekomen van de KNVB. Dit betekent dat niet alleen de competitiewedstrijden voor de diverse teams weer gespeeld kunnen worden op het Zuidersportpark maar ook de bekerwedstrijd van woensdag 20 september a.s. ONS Sneek – FC Twente. Tijdelijk goed nieuws dus voor sportief Sneek e.o. Inzet blijft een duurzame structurele oplossing op de korte termijn.

Wat ook zeker is, is de kaartverkoop voor ONS Sneek – FC Twente op donderdagavond in onze gezellige kantine. U bent van harte welkom. Zie: http://www.onssneek.nl/wp/uitbreiding-voorverkoop-beker-ons-sneek-fc-twente/

IMG-20170912-WA0005

Bij de foto: de jeugd van ONS die direct na de goedkeuring weer in training kan op het veel benoemde hoofdveld. Uiteraard werkt ONS Sneek graag mee aan de recent bijgestelde landelijke beweegnorm (voor jeugd en senioren), zoals geadviseerd door het Kenniscentrum Sport en de VSG (Vereniging Sport en Gemeenten).

Delen