Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Last-Minute aanbod: Skybox ASWH – ONS Sneek

Een buitenkansje voor de bezoekers van het Uitvak, de Business Club of de Club van 100/Vriendenclub. De wedstrijd ASWH – ONS Sneek aanschouwen vanuit een heuse skybox (alsof je in de eigen geriefelijke Business Club zit bij ONS Sneek). Naast koffie en thee, bier, wijn, fris etc.  is er een keur aan lekkernijen; en dan de hoop dat Prijor c.s. voor de lekkernijen op het veld zorgen.

Bron: www.aswh.nl  

Zoals bekend is de skybox van ASWH al jaren een populaire plek om in een gezellige sfeer een wedstrijd van het eerste elftal te bekijken. Normaal gesproken is de box het hele seizoen verhuurd, maar voor komende zaterdag is er toch nog een gaatje. Dat betekent dat iedereen de kans heeft om met een groep vrienden, familieleden, teamgenoten, collega’s of zakelijke relaties de wedstrijd ASWH – ONS Sneek vanuit de skybox te beleven. Profiteer nu van een aantrekkelijke last minute aanbieding!

img_9066_500x333

Een middagje skybox begint bij de ontvangst met een kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. In de rust wordt een bittergarnituur geserveerd, na de wedstrijd komen er koude en warme hapjes op tafel. De dorst kan worden gelest met bier, wijn en frisdrank. Bezoekers van de skybox bekijken de wedstrijd vanaf het bordes en hebben dus prima zicht op de verrichtingen op het veld. Er is ruimte voor ongeveer twintig personen, die van 14.30 uur tot 18.00 uur in de skybox mogen verblijven.

img_9069_500x333

Altijd al eens een middagje skybox mee willen maken, maar nog nooit in de gelegenheid geweest? Dan is dit dé kans! Belangstellenden profiteren bovendien van een last minute aanbieding, want komende zaterdag bedragen de kosten slechts 650 euro. Interesse? Mail dan snel naar helen@aswh.nl en reserveer de box, voor een ander het doet!

Delen