Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

LC / De Voetbaltrainer: ONS Sneek beste Friese amateurclub

ONS Sneek is door het vakblad De Voetbaltrainer opnieuw gerangschikt als de beste amateurvoetbalvereniging uit Friesland.

Het is inmiddels traditie geworden: de jaarlijkse Voetbaltrainer Top 200 van hoogstspelende amateurclubs in Nederland. In het decembernummer van De Voetbaltrainer verschijnt de vijfde editie van de Top 200 seizoen 2017/2018.

Voor het samenstellen van deze vijfde editie heeft de redactie van De Voetbaltrainer het competitieniveau van de Nederlandse amateurclubs tegen het licht gehouden. Hierbij is gekeken naar het competitieniveau van de jeugdselecties en het eerste team. Men keek wat betreft de jeugdteams daarbij naar de twee hoogstspelende teams in de categorieën JO19/17/15/13.

In het Noorden moeten we Be Quick 1887 en ACV voor laten gaan, en staan we op positie 3.

Ander attentiepunt is dat we dalen op de lijst. Dit zal een combinatie zijn van dat andere verenigingen een wat sterkere positie hebben gekregen. Wellicht ook omdat we niet optimaal kunnen trainen op het hoofdveld. Waarschijnlijk telt het onderhoud van het gemeentelijk sportveld niet mee in de rangschikking; dan was deze bijzonder mooie rangschikking zeker niet gehaald.

Zie totaalklassement Top200: Top200

Bericht in LC (07-12-2017): LC: ONS Sneek opnieuw de beste

Welke voetbalclubs staan er staan er in deze toonaangevend lijst? Wie zijn de grootste stijgers en dalers?  Het eindejaarsnummer van De Voetbaltrainer #230 valt op 12 december bij de abonnees op de mat. En is vanaf deze datum online te bestellen via de trainersshop.

Delen