Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Marcel Frankena toegevoegd aan de technische staf van ONS 1

Marcel Frankena, momenteel werkzaam als hoofdvoetbalzaken bij ONS Sneek, zal de rest van het seizoen ook deel uit maken van de technische staf van ONS 1. Daarnaast zullen jeugdselectie trainers Herman Kamminga en Arnoud Koster een grotere rol krijgen op de trainingsavonden van ONS 1. Het tussentijdse vertrek van Hans Schrijver wordt hiermee intern met eigen trainers opgelost.

Na de afgelopen weken al een aantal keren als interim assistent te hebben gefungeerd gaat Frankena, naast het assisteren van Chris de Wagt, ook de techniektrainingen van de talenten van ONS Sneek en de ingeplande wedstrijden van Jong ONS Sneek (samen met de staf van Jong ONS) voor zijn rekening nemen. Frankena, die inmiddels ruime ervaring heeft in diverse functies in het voetbal en in het bezit is van TC1, zal zijn nieuwe functie combineren met zijn huidige werkzaamheden voor ONS Sneek en DTD.

Marcel_klein

Jeugdtrainers Herman Kamminga en Arnoud Koster krijgen een grotere rol

Zowel Herman Kamminga (trainer ONS J-o19 en video analist van ONS 1) als Arnoud Koster (trainer ONS J-o17) lopen het hele seizoen al stage bij de trainingen van ONS 1. Zij krijgen de komende maanden een uitgebreidere rol waarbij ze, onder leiding van Chris de Wagt, ook delen van de trainingen van ONS 1 voor hun rekening gaan nemen. Zij zullen de trainingen van ONS 1 met hun huidige werkzaamheden voor hun eigen teams gaan combineren.

ONS Sneek wenst Marcel, Herman en Arnoud veel plezier en succes toe.

 

Technische commissie

Delen