Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Martijn Barto naar ONS Sneek

Martijn Barto (33 jaar) zal komend seizoen te zien zijn in de zaterdag derde divisie in het shirt van ONS Sneek.

De veelzijdige aanvaller, die de keus had uit diverse opties in binnen- en buitenland, kiest voor een vervolg van zijn voetbalcarrière in Sneek en maakt per direct de overstap.

Barto stond als jeugdspeler van VV Spijkenisse nadrukkelijk in de belangstelling van de Nederlandse topclubs. Hij koos ervoor om naar het Noorden te verhuizen en bij sc Heerenveen te gaan voetballen. Na de jeugdopleiding te hebben doorlopen maakte Barto zijn debuut in het betaalde voetbal voor toenmalig eredivisionist RKC Waalwijk. Na een jaar verhuurd te zijn aan Helmond Sport bleek het Noorden te blijven trekken en maakte Martijn de overstap naar de amateurs van Harkema.

In 2011 haalde sc Cambuur hem terug naar het betaalde voetbal waar hij na 7 prachtige seizoenen onlangs afscheid nam.

LEEUWARDEN , voetbal , eredivisie, Cambuur stadion , seizoen 2014 - 2015 , 15-02-2015 , SC Cambuur - SC Heerenveen , SC Cambuur speler Martijn Barto foto: Henk Jan Dijks

foto: Henk Jan Dijks

ONS Sneek is erg blij met de komst van Martijn Barto. Barto kan op meerdere posities uit de voeten. Als aanvallende middenvelder of aanvaller kan hij met al zijn ervaring een belangrijke rol spelen in de ploeg. Barto geeft zelf aan nog steeds superfit te zijn en zeer veel zin te hebben om bij ONS Sneek te gaan voetballen.

Op dit moment geniet de selectie na vier intensieve trainingsweken van een korte onderbreking. Op 6 augustus wordt de voorbereiding weer hervat. Op zaterdag 11 augustus volgt de eerstvolgende oefenwedstrijd uit bij VV Berkum. Op dinsdag 14 augustus komt WHC op bezoek in Sneek en kan iedereen de vernieuwde selectie op het Zuidersportpark aan het werk zien.

De club wenst Martijn Barto dan ook van harte welkom en wenst hem veel succes en plezier toe bij zijn nieuwe vereniging.

 

 

Delen