Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Meerdere spelers en O.N.S. uit elkaar aan het eind van dit seizoen

Een aantal spelers zal volgend jaar de kleuren van O.N.S. Sneek niet langer verdedigen. Om verschillende redenen, soms eenzijdig van club of speler en soms in samenspraak, zal afscheid worden genomen van de volgende namen:

Rein Werumeus Buning

Na 4 seizoenen kiest Rein ervoor om zijn carrière dichter bij huis te vervolgen. Zijn drukke werk in combinatie met het aantal wedstrijden in de derde divisie en de reistijd die hij hieraan kwijt is, hebben hem hiertoe besloten.

Iloba Achuna

De twee jaar geleden van Drachtster Boys afkomstige centrale verdediger was vorig jaar veelal vaste basisspeler, maar komt dit jaar veel minder aan spelen toe. Mede door het aantrekken van een tweetal verdedigers voor komend seizoen in combinatie met de verdedigers die blijven, is besloten om afscheid te nemen.

Gustavo van der Veen

Na 4 jaar prettige samenwerking komt er ook een eind aan het dienstverband van Gustavo. Na drie seizoenen basisspeler te zijn geweest, wordt er dit jaar meer gebruik gemaakt van doorgestroomde jeugdspelers. Daar de club ervoor kiest om met deze jeugdspelers verder te gaan en er een nieuwe verdediger is bijgekomen, is dan ook besloten om zijn contract aan het eind van dit seizoen niet te verlengen.

Fabian Stevens

De van Be Quick 1887 afkomstige middenvelder/aanvaller kwam twee seizoenen geleden op het Zuidersportpark. Na vorig jaar vaste basisspeler te zijn geweest, moet Fabian het dit jaar vaker doen met invalbeurten. De altijd aanwezige en hardwerkende speler gaat dan ook op zoek naar een nieuwe club.

Lars Dommerholt

Na 1 seizoen scheiden ook de wegen van Lars Dommerholt en de club. De van Cambuur O-19 afkomstige speler wil komend seizoen meer aan spelen toekomen en is hierdoor toe aan een nieuwe uitdaging. Als club snappen we zijn standpunt en we houden hem voor de toekomst dan ook nauwlettend in de gaten.

De technische commissie bedankt alle genoemde spelers voor hun inzet in de afgelopen seizoenen en wenst hen nog veel succes en plezier toe gedurende de komende maanden bij ONS Sneek.

Delen