Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Merraki, Ditewig en Arissen verlengen contract, Douna stopt

Samir Merraki, Barry Ditewig en Tom Arissen zullen ook komend seizoen deel uitmaken van de A-selectie van ONS Sneek.

Samir Merraki

De TC was al met Samir in gesprek over komend seizoen toen er een mogelijkheid kwam om hem per direct te huren van VV IJsselmeervogels. Om deze twee situaties niet door elkaar heen te laten lopen, hebben we in onderling overleg besloten om even te wachten met een vervolggesprek richting komend jaar. Aangezien het Samir bij ONS Sneek ontzettend goed bevalt en wij als club alleen maar een grotere bevestiging hebben gekregen van zijn kwaliteiten, zijn we dan ook verheugd dat hij ook in 18/19 bij ons op het veld te bewonderen zal zijn. Samir heeft op trainingen en in de paar wedstrijden tot nu toe al laten zien dat hij uitstekend kan voetballen en een meerwaarde in de selectie is. We gaan er dan ook van uit dat hij de lijn die hij heeft ingezet gaat vervolgen en wie weet zelfs nog verbeteren.

079

Barry Ditewig

Barry Ditewig zal nog een jaar vastplakken aan zijn imposante carrière als keeper en zal dus ook komend seizoen 1 van de 3 keepers zijn binnen de selectie. Barry beleeft nog altijd erg veel plezier aan het uitoefenen van zijn favoriete sport en wordt daarnaast ook nog altijd geroemd om zijn inzicht en teambuildingscapaciteiten. Zijn ervaring zal hij tevens gebruiken om de andere keepers te begeleiden/helpen om naar een (nog) hoger niveau te kunnen groeien.

154

Tom Arissen

Ook eigen kweek Tom Arissen is volgend jaar te bewonderen op het Zuidersportpark. Na dit jaar uit de jeugd te zijn doorgestroomd, presteert Tom als eerste jaar senior al erg goed. Nagenoeg elke wedstrijd heeft hij een basisplek opgeëist waar hij op de positie van verdedigende middenvelder veel ballen afpakt en gaten dichtloopt. Daarnaast heeft hij ook in balbezit al een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We hopen dan ook dat Tom zich op deze manier verder blijft ontwikkelen en een steeds groter wordend stempel op wedstrijden kan drukken.

DSC_0132 

Als TC zijn we erg tevreden met het verlengen van deze drie contracten en het steeds meer vorm krijgen van de selectie. Wij wensen Tom, Barry en Samir veel succes toe.

Eize Piter Douna

Eize Piter Douna heeft besloten volgend seizoen zijn pijlen weer volledig te gaan richten op het vlak van keeperstrainer/coördinator binnen onze vereniging. Eize deed dit al, maar toen we hem door omstandigheden vroegen om bij te springen als 1 van de keepers voor dit seizoen, wilde hij de club graag helpen en heeft hij dit jaar een dubbelrol vervult. Aangezien dit in combinatie met zijn werk teveel van het goede is gebleken, stopt hij bij de selectie. Wij willen Eize hartelijk bedanken voor zijn bereidheid en inzet dit seizoen en wensen hem veel succes bij het trainen en begeleiden van de keepers binnen ONS Sneek.

Eize Piter Douna.k

Technische commissie

 

Delen