Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Met korting naar sc Heerenveen – Willem II

Win een VIP-arrangement!

Zoals je weet is ONS Sneek Sportief Partner van sc Heerenveen. En daarom organiseert sc Heerenveen een paar keer per seizoen een kaartverkoopactie.

De volgende kaartverkoopactie is voor de wedstrijd tegen Willem II op zaterdag 3 maart. Dit is de laatste keer dit seizoen dat de spelers, vrijwilligers en supporters van ONS Sneek met korting naar het Abe Lenstra Stadion kunnen. Om deze actie extra speciaal te maken verloot sc Heerenveen een VIP-arrangement onder alle teams die meedoen aan deze actie. Zo wordt jullie teamuitje extra leuk!

Hoe werkt het?

Je kunt op zaterdag 3 maart om 20:45 uur met korting aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen Willem II. Wanneer jij en je teamgenoten een kaartje aanschaffen voor deze wedstrijd, maken jullie kans om met het hele team als VIP naar deze wedstrijd te gaan!

Om mee te doen, koop je gewoon jouw kaartje. Vervolgens melden jullie via info@clubplan.nl jullie team aan. Vermeld hierbij je clubnaam, je team en hoeveel kaartjes jullie als team hebben gekocht. Onder alle aangemelde teams van de Sportief Partners verloot sc Heerenveen 1x een VIP-arrangement.

Speciale aanbieding voor ONS Sneek

Ook alle andere spelers, vrijwilligers en supporters van ONS Sneek kunnen natuurlijk met flinke korting naar het stadion. Zoals altijd gaat er ook nog eens €2 per kaartje naar ONS Sneek.

Bestel hier je kaartje met korting!

Let op: de korting geldt niet voor alle vakken in het stadion. De korting verschijnt alleen in het bestelformulier als je het juiste vak hebt geselecteerd.

Jij bent er toch ook bij?

Tot zaterdag 3 maart!

ONS Sneek

Delen