Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuws A-selectie 2024-2025

Keeper Thomas Hoekstra komt de gelederen van ONS Sneek versterken. Hij zal met de andere keepers de strijd aangaan onder de lat van ONS 1. Thomas heeft zijn ervaring en vaardigheden als doelman opgedaan bij diverse BVO’s zoals sc Heerenveen, PEC Zwolle en Cambuur, maar ook bij HFC in Haarlem en bij Harkemase Boys. Dit wordt door de TC gezien als een waardevolle aanvulling voor het team.

Jorn Dijkstra en Mounir Loolofs blijven bij de club dankzij hun positieve ontwikkeling. Jorn heeft zich laten zien op het middenveld en wordt nog steeds beter. Mounir heeft zijn verdedigende talenten meerdere keren getoond dit seizoen. Hun verlengde contracten weerspiegelen de waardering van de club voor hun inzet. Twee jonge talentvolle voetballers uit de eigen gelederen.

Daarentegen nemen Jelle de Graaf en Nigel Hardenberg afscheid van de club. We bedanken hen voor hun inzet. Jelle gaat zich richten op zijn maatschappelijke carrière en Nigel gaat op zoek naar een andere club.

Harmen Boelsma en Welmer van der Heide maken beide de overstap naar Cambuur. We feliciteren hen met deze beloning die ze door hun goede ontwikkeling op onze club hebben verdiend.

Zoals eerder al bekend gemaakt gaat Max Wolfs naar 2e divisionist ACV en zal hij daar het doel gaan verdedigen. Ook een mooie kans voor hem op het hoogste amateurpodium.

Spits Ruben Eijzenga heeft zijn contract bij ONS verlengd. Ruben heeft zijn positie in het team van ONS Sneek meer dan waargemaakt door afgelopen seizoen maar liefst 21 keer in beker en competitie te scoren.

Ook de ontwikkelingen en goede prestaties van de talentvolle keeper van O21, Quinten van Geerenstein zijn niet onopgemerkt gebleven. ONS heeft zijn prestaties dan ook beloond door hem ook toe te voegen aan de A-selectie van ONS 1.

Zowel de club als de TC zijn zeer verheugd met deze mooie ontwikkelingen en wij hopen dan ook op een goed en competitief seizoen in de 4e divisie.

Delen