Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuws vanuit het bestuur – Slotdag 13 juni

Slotdag zaterdag 13 juni

Komende zaterdag 13 juni organiseert ONS Sneek de traditionele jaarlijkse slotdag. Het afgelopen seizoen was het vreemdste in de 88-jarige geschiedenis van onze club. Het Coronavirus zorgde voor een voetballoze periode in de mooiste tijd van het jaar. Voor ONS Sneek stond het voorjaar bestuurlijk gezien in het teken van “overleven”. Alle inkomsten vielen weg en het bestuur moest daardoor drastisch bijsturen.

Een en ander neemt niet weg dat, nu de teugels enigszins gevierd zijn, er toch een slotdag op het veld georganiseerd kan worden. Per leeftijdscategorie zijn er activiteiten. Iedereen heeft daarover informatie ontvangen. Het zijn de laatste activiteiten in de huidige samenstellingen. Vanaf volgende week is de blik alweer gericht op het volgende seizoen. We volgen de berichten van de KNVB nauwgezet.

WhatsApp Image 2020-05-23 at 15.48.30

Onze vakkrachten en vrijwilligers vormen de basis van onze vereniging. Ook langs deze weg willen we als bestuur alle trainers en vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor de inzet in een seizoen dat zo abrupt eindigde. We hopen ook na de vakanties weer een beroep op jullie te mogen doen. Daarnaast begroeten we een aantal nieuwe vrijwilligers. Ook jullie: van harte welkom bij onze mooie vereniging.

Binnenkort ontvangt iedereen een nieuwsbrief over het reilen en zeilen van de vereniging, waarin realisme en optimisme hand in hand zullen gaan.

Bestuur ONS Sneek

Delen