Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

FVC – ONS Sneek: 0-3. Samir Merraki scoort bij debuut

Op een regenachtig Wiarda Sportcomplex hebben de Snekers voorzichtig gewerkt aan het afgelopen zaterdagmiddag ietwat gedeukte vertrouwen door met 0-3 te winnen van FVC. Opvallend een aantal nieuwe namen op het veld.

Webredactie ONS Sneek

Hoofdtrainer Chris de Wagt mocht dinsdagavond onze nieuwe aanwinst begroeten in de selectie, en daarnaast een aantal ‘oude’ bekenden. Samir Merraki, gehuurd van Tweede Divisionist IJsselmeervogels, mocht van kiet af aan starten op Goutummer grond. Naast hem in de basis: Volken Huisman, captain Ale de Boer, Tim Oosterbaan, Arton Musliu, Klaas de Vries, Michael Lanting, Tom Arissen, Curty Gonzales, Serge Fatima en Genridge Prijor. Op de bank: Gustavo van der Veen, Iloba Achuna, oudgediende maar niet minder gewaardeerd: Danny Kampstra, Lars Dommerholt, Barry Ditewig, Menmoud Henfish, Chris Wijnja, Davey Lohman, Jelle de Graaf en Fabian Stevens. Vandaag niet op papier en niet op de groene mat: Jantje Dommerholt, Patrick Amels en Kevin Meijer.

Het was Genridge Prijor die de score mocht openen op 0-1. Niet veel later was het onze verse aanwinst uit Lelystad, Samir Merraki, die de 0-2 mocht aantekenen. Samir die afgelopen zaterdag nog mee deed met IJsselmeervogels in de met 2-0 verloren wedstrijd tegen AFC Amsterdam (de club van Jack van Gelder en wijlen supporters Dé Stoop en “Komt dat schot” Hugo Walker). Met 0-2 mochten FVC en ONS Sneek, met hun basis in de grootste steden van Friesland, richting thee.

IMG-20180123-WA0012 IMG-20180123-WA0008 Tevredenheid bij de bankzitters en supporters bij de 0-3.

Na rust werd een bijna volledig nieuw team door Chris de Wagt het veld in gestuurd, dit op Volken Huisman en Arton Musliu na. De bezoekers langs de lijn moesten even geduld hebben op de volgende score. Het werd 0-3 door ONS Sneek 2 speler Menmoud Henfish. Tevens eindstand: 0-3.

Zie bericht IJsselmeervogels: Succes Samir!

Een prima basis voor het vervolg komende zaterdag, thuis tegen Jong FC Volendam (aanvang: 15.00 uur).

DUQOzbBWsAEgnVS

Delen