Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Oefenwedstrijd Flevo Boys – ONS Sneek

Dinsdagavond beëindigen we de oefenreeks met een wedstrijd tegen Flevo Boys in Emmeloord. Met de wedstrijd tegen Quick Boys in het vooruitzicht, vooral het belang om optimaal fit te worden en te blijven. Zaak om de koers van de tweede helft tegen Jong FC Groningen vol te houden.

Website Flevo Boys: Flevo Boys is een vereniging met ambities. De belangrijkste ambitie is: met selectieteams voetballen op het hoogst haalbare amateurniveau. Ambities realiseren we met een goede mix van professionals en vrijwilligers. Door opleiding van jeugdspelers en investeren in betrokken begeleiders werken we aan een solide basis voor doorvoer van eigen spelers naar Flevo Boys 1.

We komen minimaal twee bekende namen tegen in de selectie van Flevo Boys. Dat zijn de bij O.N.S. opgeleide Roelof Strikwerda (met pa Jaap en moeder Gelland geen onbekenden bij O.N.S.) en Aron Strengholt. Vorige seizoen was Harvey de Boer nog actief bij de Polder Boys, Harvey is thans trainer van het tweede en voetballer bij SWZ Boso Sneek.

Wikipedia: v.v. Flevo Boys is een op 1 mei 1957 opgerichte uit Emmeloord, Flevoland, Nederland. De thuiswedstrijden worden op “Sportpark Ervenbos” gespeeld. Het is de grootste en hoogst spelende sportvereniging in de gemeente Noordoostpolder. Het ledental passeerde in 2005 de 1000.

Bij de start van de Topklasse werd de clubnaam gewijzigd in Flevo Boys Emmeloord. Vanaf 1 februari 2013 heet de club weer Flevo Boys. De club was in drie perioden 27 seizoenen actief op het hoogste amateurniveau, respectievelijk in de Eerste-, Hoofd- en Topklasse. In het seizoen 2017/18 speelt de club in de Eerste klasse zaterdag, waar het is ingedeeld in 1D van het KNVB-district Oost, na degradatie uit de Hoofdklasse in het seizoen ervoor.

Selectie Flevo Boys 2017-2018:

schokland

Boven van links naar rechts:
Henry Huijsmans, Jarno van der Wal, Timon Rorije, Aran Nijboer,
 Fariz Mesud(K), Rodney Rosink (K), Lars Klijnstra,  Pim Withaar,  Roelof Strikwerda, Madih Doufikar 

Staand van links naar rechts:
Bjorn Adams, Aron Strengholt, Abdessamad Boundati , Elly Stoker, Thomas Hoeksema, Gerard Gerbranda, Tomas Boer, Richard Scholten, Jeroen de Groot

Zittend van links naar rechts:
Arjen Spaan, Ivar Span, Frank Post, Gerrit de Jonge, Inne Schotanus, Henk Buimer, Wim van Essen, Arnoud Post, Lars de Boer, Maarten Mesu

U bent welkom op sportpark Ervenbos (voor de navigatie: Espelerlaan 80). Aanvang: 20.00 uur.

Delen