Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS 1 2020-2021 Van der Veen nieuw, Kleen verlengt

Patrick van der Veen zal volgend seizoen te bewonderen zijn in het shirt van O.N.S. Sneek. De nu 23-jarige centrale verdediger komt over van hoofdklasser Berkum uit Zwolle waar hij twee seizoenen voor uitgekomen is. Daarvoor heeft hij gespeeld in de jeugdopleidingen van sc Heerenveen en PEC Zwolle en als senior bij Zeerobben en vv SWZ. De sterke en felle Van der Veen is door zijn meerdere jaren ervaring op een hoog amateurniveau een welkome versterking en we wensen hem dan ook veel succes en plezier toe bij onze vereniging.

Patrick van der Veen

Nick Kleen heeft zijn contract met een jaar verlengd. De rappe buitenspeler, die overkwam van SC Cambuur, is de laatste maanden basisspeler geworden en ontwikkelt zich goed. Daarnaast is hij als trainer van een jeugdploeg binnen de vereniging ook actief. We zijn dan ook blij dat Nick ervoor gekozen heeft nog minimaal een jaar aan ons verbonden te zijn.

DSC_4596

Nadat eerder al bekend werd dat Glenn Buma volgend jaar aan de selectie wordt toegevoegd is afgelopen week besloten hem het resterende deel van het seizoen volledig over te hevelen naar de A-selectie. Glenn trainde dit seizoen bij de ONS B-selectie, speelde zijn wedstrijden in ONS 2 en Jong ONS en verdiende hiermee een trainingsstage bij ONS 1. Tot voor kort trainde hij één keer per week mee, vanaf deze week dus volledig.

Genridge en Denzel Prijor zullen de club aan het eind van het seizoen verlaten. De eeneiige tweeling is na een aantal zeer plezierige jaren van mening dat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De aanvaller en de verdediger worden binnen de vereniging zeer gewaardeerd door hun inzet en de kwaliteit die ze op de mat hebben gelegd. We wensen beide spelers dan ook veel succes met het vinden van een mooie, nieuwe club.

De selectie van O.N.S. Sneek begint al behoorlijk gestalte te krijgen en bevat voor volgend seizoen nu al de volgende namen:

Justin van der Dam

Durk Baron

Jordy den Hoedt

Wesley Tankink

Joel Brandsma

Tom Arissen

Nick Kleen

Tyson dos Santos

Ruendel Martina

Tiemen Landman

Kevin Meijer

Han van Dijk

Jan Dommerholt

Glenn Buma

Patrick van der Veen

Youri ter Arkel

Delen