ONS Sneek 1:…en hoe de toekomst in twee minuten anders werd…

ONS Sneek-SJC:                              4-3  (1-2)

1. Serge Fatima (e.d.) 0-1, 39. Jordy Groot (pen) 0-2, 45. Yume Ramos 1-2, 68. Yume Ramos  2-2, 77. Melvin van Stijn  2-3, 88. Curty Gonzalez  3-3, 89. Yume Ramos  4-3

DSC_7943

Je zou de wedstrijd tussen ONS Sneek en SJC kunnen karakteriseren als: ‘ONS Sneek….en hoe de toekomst in 2 minuten anders werd.’ In deze matige wedstrijd liep ONS Sneek lang achter de feiten aan. Vóór rust bleek SJC optimaal van de wind te profiteren. Van de schaarse doelrijpe momenten benutten de Noodwijkers er twee. De aansluitingstreffer van Yume Ramos, vlak vóór rust, bleek achteraf goud waard. Want in de tweede helft voetbalde ONS Sneek door het windvoordeel wat gemakkelijker en kwam het halverwege langszij (2-2). SJC gaf zich nog niet gewonnen en nam opnieuw de leiding door invaller Melvin van Stijn. Maar in de 88e en 89e minuut trok ONS Sneek de wedstrijd alsnog naar zich toe door twee mooie aanvallen doeltreffend af te ronden. Grote man bij de Snekers was Yume Ramos die 3x scoorde.

Schr.:                    S.Dröge  (Groningen)