Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Sneek 1 – Selectie 2020-2021

De afgelopen periode heeft de TC diverse gesprekken gevoerd met de spelers van ONS Sneek 1. Tijd voor een update over de stand van zaken.

De spelers Tom Arissen, Joël Brandsma, Jan Dommerholt, Kevin Meijer, Dirk Jan Baron, Han van Dijk, Tiemen Landman, Jordy den Hoedt, Tyson dos Santos, Ruendel Martina, Justin van der Dam en Wesley Tankink zullen ook in het seizoen 2020-2021 weer deel uitmaken van het vlaggenschip van onze vereniging.

 

DSC_0427

Glenn Buma nieuw in de selectie

Nieuw in de selectie is Glenn Buma. Glenn zit al sinds de jongste jeugd bij ONS Sneek en maakte afgelopen jaar de overstap van de Jo19-1 naar ONS 2. Glenn heeft tijdens de trainingen en wedstrijden in het 2e en bij Jong ONS Sneek een prima indruk achtergelaten en is zich blijven ontwikkelen. Reden om hem onlangs te belonen met een trainingsstage bij ONS Sneek 1. Die is dusdanig goed verlopen dat besloten is dat hij volgend seizoen volledig deel uit gaat maken van de A-selectie.

Arbitrage.1

Oege Sietse van Lingen naar VV Katwijk

Van de huidige spelers maakt Oege Sietse van Lingen een mooie transfer naar VV Katwijk. Nadat vorig seizoen Serge Fatima overging naar HHC Hardenberg en onlangs verkozen werd tot speler van de week in de 2e divisie, maakt nu opnieuw een speler uit onze A-selectie de overstap naar een topploeg uit de 2e divisie.

DSC_0439

Jelle de Graaf naar Life University, Georgia USA

Jelle de Graaf gaat voor het grote avontuur en maakt de oversteek naar de andere kant van de oceaan en gaat studeren bij en spelen voor Life University in Georgia, USA.

Jelle (1) (1)

Vertrekkende spelers

Nick Kuipers, Nick Burger en Pieter Mulder keren terug naar het Noord Hollandse en hebben aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Joep van de Haar en Sidney de Jong willen zich gaan richten op hun maatschappelijke carrière en stoppen (voorlopig) met voetbal. Ook Davey Lohman gaat ONS Sneek verlaten. Hij gaat op zoek naar een nieuwe club.

Technische Commissie

Delen