Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Sneek – FC Twente: de laatste voorbereidingen

Direct na de loting en het bekend worden van de bekerwedstrijd ONS Sneek – FC Twente zijn alle draaiboeken bijgewerkt en de diverse commissies aan de slag gegaan. Veel intern overleg, alles checken aan de standaards van het landelijke KNVB-bekerreglement, check of de zaken voldoen aan de EndemolShine/Fox richtlijnen, overleg met de gemeentelijke autoriteiten en met de mensen uit Twente over de technische zaken en veiligheidszaken. Afgelopen zaterdag nog met Jan van Halst in Hengelo. En verder: medische voorbereidingen, de Business Club die een aantrekkelijk programma maakt met o.a. Riemer en de Stadsomroeper, verkoop van LED-reclame, en uiteraard de analyse van FC Twente spelers, die afgelopen weekend goed op dreef waren tegen onze vorige tegenstander FC Utrecht. Kortom veel werk in de voorbereiding.

Bij de foto’s:

  • medewerkers doen er alles aan om de lucht geklaard te krijgen boven het Zuidersportpark, we zien ONS Sneek graag in het zonnetje op het Zuidersportpark.
  • lotenverkoop voor de ONS jeugdafdeling. Ongetwijfeld zijn ook Grote Clubactie kaarten te koop.
  • woensdagavond extra LED reclame, kijk maar even een aantal rondes mee wie allemaal bij ONS Sneek – FC Twente adverteren.

DJ3Ioj4X0AU8wen 190 IMG-20170918-WA0009

Delen