ONS Sneek ruim ten onder tegen hsv Hoek: 1-5

ONS Sneek-Hoek:                          1-5  (0-3)

ONS Sneek liet zich totaal overrompelen door een fel hsv Hoek. Dat de inwoners van Zeeuws-Vlaanderen heel scherp waren ondervond de thuisclub. Binnen 6 minuten stonden de gasten uit Hoek op een 0-2 voorsprong. Toen Rik Impens in de 21e minuut met een prachtige lob 0-3 maakte, leek de wedstrijd gespeeld. ONS Sneek kwam echter in het eerste kwartier na rust sterk terug. Na de 1-3 van Tom Arissen had het zomaar 2-3 kunnen staan bij kopballen van Serge Fatima. Zover liet Hoek het niet komen. En het bouwde de voorsprong (opnieuw) binnen 6 minuten uit naar 1-5. En dat was voor ONS Sneek niet meer te overbruggen. Een sterk spelend Hoek won verdiend de tweede periodetitel.

20190223_145937

1. Kyle Doesburg 0-1, 6. Kyle Doesburg  (pen)  0-2, 21. Rik Impens    0-3,
  2. Tom Arissen 1-3, 59. Serge Fatima (eigen doelpunt) 1-4, 63. Gianni Tiebosch  1-5

Schr.:                    M.Paarhuis  (Hellendoorn)

Ass.schr.:            M.Dal & P.Otten

Kaarten:              geel:      (65) Ale de Boer  (ONS Sneek)