ONS Sneek wint oefenduel uit tegen vv Heerenveen met 4-5

Doelpunten: Nick Kleen (2), Nordin Tahboun (2) en Ewart Ottema

ONS Sneek oefende gisteravond in Heerenveen tegen vv Heerenveen, dat uitkomt in de oostelijke eerste klasse zaterdagvoetbal. In een doelpuntrijke ontmoeting trok ONS Sneek met 4-5 aan het langste eind. Met de rust was het 1-2. Trainer Arnoud Koster van de mede koploper in de noordelijke eerste klasse F zaterdag vertelde dat zijn team aantrad met jongens die wat minder speeltijd hebben gehad. Heerenveen daarentegen begon met het basisteam.

Nick Kleen scoorde voor de rust twee keer. De thuisclub slaagde er in de ruststand op 1-2 te bepalen. In de tweede helft liep ONS Sneek uit naar 2-4 door doelpunten van Ewart Ottema en Nordin Tahboun. Heerenveen kwam terug tot 3-4 maar Nordin Tahboun zorgde ook voor de 3-5. Het laatst woord was aan de gastheren: 4-5. ONS Sneek-trainer Arnoud Koster sprak van een nuttig oefenduel tegen een ploeg die fel weerstand bood.