Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Parkeerbeleid vv Spijkenisse en voorbeschouwing uit ZH

Een speciaal bericht aan de supporters van het ‘Uitvak’ van ONS Sneek betreffende de parkeergelegenheid bij onze tegenstander van zaterdagmiddag: vv Spijkenisse.

Parkeerbeleid vv Spijkenisse:

“Binnen de hekken van onze vereniging hebben wij 500 parkeerplaatsen. Als het parkeerterrein vol is kan er geparkeerd worden op de Maaswijkweg te Spijkenisse. De spelersbus van uw vereniging kan geparkeerd worden binnen de hekken; de supportersbussen kunnen buiten het parkeerterrein geparkeerd worden”.

Tribune-vv-spijkenisse-696x464

En een korte voorbeschouwing uit Spijkenisse (Zuid Holland):

Bron: www.vvspijkenisse.nl.

Er zijn steeds minder wedstrijden te spelen en de onderlinge verschillen worden kleiner. Spijkenisse kruipt in de stand omhoog en heeft de concurrentie in zicht. De mannen van Wubben proberen vertwijfeld het nog gapende gat te dichten. Komende zaterdag krijgen de groen-witten weer een kans. ONS Sneek komt op bezoek op het sportpark Jaap Riedijk. In de elfstedenstad ging Spijkenisse in de heenwedstrijd met 5-1 ten onder zodat Spijkenisse nog wat goed te maken heeft. Beide ploegen scoren veel maar incasseren ook veel treffers. De gasten staan op de ranglijst zes punten voor Spijkenisse zodat winst voor de thuisclub wel erg gelegen komt. Het wordt dus ook een strijd tussen de aanvallers van beide ploegen. Bij Spijkenisse staan Michael van Dommelen met 12 doelpunten, Serginio van Axeldongen met 8 treffers en Marvin Van der Pluijm met 5 keer raak geschoten hoog genoteerd om hun aantal treffers op te krikken. Gonzales 13, Prijor 9 en Lanting 5 moeten bij de gasten aan banden worden gelegd. Spijkenisse speelde een redelijke wedstrijd tegen ASWH voorafgaande en is er op gebrand punten te pakken tegen ONS Sneek. Gesteund door een grote supportersschare moet dat lukken. Samen met de hoog gemotiveerde ploeg zetten we de strijd voor lijfsbehoud in de derde divisie voort.

 

 

Delen