Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Paul Raveneau nieuwe hoofdtrainer ONS Sneek

ONS Sneek heeft Paul Raveneau (Roden, 42 jaar) voor de komende twee seizoenen aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Raveneau is opgeleid op het CIOS, de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, en de Koninklijke Landmacht als sportinstructeur en is momenteel werkzaam in de jeugdopleiding (trainer o19-1) bij sc Heerenveen.

Paul is een ambitieuze en bevlogen persoonlijkheid met ruime ervaring in het voetbal. Voorafgaand aan zijn periode bij sc Heerenveen was Raveneau langere tijd werkzaam bij FC Groningen waar hij zich ontwikkelde tot een zeer goede teamtrainer. Hij was langere tijd trainer van de o19-1, trainer van Jong FC Groningen en was in zijn laatste twee jaar Hoofd Jeugdopleiding. Ook is Raveneau bekend met de wereld van de topamateurs. Bij VV Drachten (hoofdklasse zondag) en ACV Assen (hoofdklasse zaterdag) heeft hij een verleden als speler en bij de laatste ook als assistent-trainer.

Paul Raveneau2

ONS Sneek is van mening dat ze met Raveneau, die in het bezit is van KNVB UEFA A Youth (TC 1 jeugd) en KNVB UEFA Pro (Coach Betaald Voetbal), een trainer heeft gevonden die uitstekend past bij de plannen, werkwijze en ambities van de club. Raveneau heeft de kwaliteiten die voor het runnen van een team in de derde divisie benodigd zijn. Bovendien is hij iemand die oog heeft voor aanstormend talent en heeft hij in het verleden aantoonbaar teams en spelers beter gemaakt.

Wij wensen Paul Raveneau dan ook van harte welkom bij onze club en wensen hem alle succes toe bij zijn nieuwe uitdaging als hoofdtrainer ONS Sneek.

Technische Commissie

Delen