Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Yumé Ramos en Renco van Eeken op de weg terug

Gelukkig weer in beeld, drie mannen op de weg terug, waarvan Yumé Ramos en Renco van Eeken van ver moeten komen. Nog geen speelminuten voor beide heren dit seizoen. Frits Dantuma is van recentere datum, heeft gelukkig al de nodige speelminuten gehad. Alle drie zien we graag terug als fitte spelers in de groep.

Het was een bijzonder moment vrijdagmiddag op de trainingslocatie ‘De Wachtelenberg’ bij sv Epe. Yumé en Renco die samen met het team actief mee mochten doen op het trainingsveld. Uiteraard niet dezelfde trainingsopdrachten als de rest van de groep. “Als je na maanden weer met je ploegmaats op het veld mag staan, geeft dat een goed gevoel”, aldus Yumé. Die recent zijn trainingsintensiteit mocht opvoeren en nog onder begeleiding staat van de diverse medische teams (de kliniek en die van ONS Sneek). De negen maanden die voor zijn operatie staan vorderen, maar daarmee is Yumé uiteraard nog niet speel gereed. Dat bepaalt uiteraard de medische staf, maar Yumé denkt graag positief. Voordeel is dat het competitieprogramma tot eind mei loopt, en dat de ervaring is dat een brede selectie op het eind van het seizoen zeer nuttig en belangrijk is. Topscorer dit jaar gaat niet meer lukken voor Yumé, maar een stevige aanzet richting het nieuwe seizoen zit er zeker in.

IMG-20180106-WA0010

Foto: Ramos, Dantuma en van Eeken (achtergrond: De Boer en Ditewig).

Ook Renco stond vrijdagmiddag voor het eerst weer met de groep op het veld. Volgt een programma met krachttraining. Kreeg met het issue te maken dat er gelukkig geen terugslag volgde, maar dat de vordering niet conform het schema (met verwachting) was. Hier komt nu stap voor stap verandering in. Inzet van Renco is om dit seizoen zeker weer speelfit te zijn. Aardige is dat we Renco op de wedstrijdposters voor de thuiswedstrijden steeds mogen begroeten (zie aankondiging komende zaterdag tegen Jong FC Groningen). Verwachting van Renco is dat dit in het ‘echie’ ook nog gaat gebeuren. De begaafde technicus is een zeer welkome aanvulling in de groep. Ook voor Renco geldt dat het programma van de medische staf van ONS Sneek gevolgd wordt.

DS2nZocWsAEIEYd

 

Delen