Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Ron te Slaa per komend seizoen vervanger van Leo de Wagt in de TC

Leo de Wagt heeft onlangs aangegeven aan het einde van dit seizoen (tijdelijk) te willen stoppen met zijn TC werkzaamheden voor ONS Sneek. Leo is de afgelopen 8 jaar actief geweest in de TC. Na enige tijd de positie van voorzitter TC te hebben ingevuld, was hij de laatste vier jaar actief als TC lid spelerszaken 1e elftal. Leo heeft een jong gezin en vindt het na 8 seizoenen een goed moment om voorlopig te stoppen en meer tijd door te kunnen brengen met zijn kinderen.

Leo gaat gelukkig zeker niet verloren voor de club. Inmiddels is hij zaterdagochtend alweer actief als jeugdleider van een van zijn zoons.

De afgelopen periode zijn er inhoudelijke gesprekken gevoerd met Ron te Slaa als mogelijk vervanger van Leo. Deze zijn zeer positief verlopen en Ron wordt dan ook met ingang van komend seizoen de vervanger van Leo de Wagt in de Technische Commissie van ONS Sneek.

In een reactie op zijn nieuwe functie en om zich voor te stellen zegt Te Slaa: “Ik ben Ron te Slaa en woon in Sneek. Naast mijn werk als leidinggevende bij de politie is mijn hobby en passie, voetbal. Ik ben jaren actief geweest als teammanager bij de jeugdteams in de opleiding van sc Heerenveen. Ook ben ik actief geweest als jeugdvoetbaltrainer bij amateurclubs. Na een sabbatical van bijna drie seizoenen in de voetballerij, is het voor mij een eer en een groot voorrecht om bij ONS aan de slag te gaan. Ik heb er zin in om samen met een ieder die de club lief heeft aan de slag te gaan, om samen te bouwen aan de toekomst. Zoals Johan Cruijff ooit zei; “zonder doel kun je niet scoren”.

Ron zal in de Technische Commissie de portefeuille spelerszaken 1e elftal op zich gaan nemen en per direct aansluiten bij de vergaderingen. Leo de Wagt zorgt tot 1 juli voor een soepele inwerkperiode.

ONS Sneek is Leo de Wagt veel dank verschuldigd voor zijn niet aflatende inzet voor de Technische Commissie van onze club. Het bestuur wenst Ron te Slaa veel plezier in zijn nieuwe functie bij onze club. Met de eerdere aanstelling van Dennis Nijkamp als voorzitter TC en nu Ron te Slaa als TC lid spelerszaken 1e elftal is de Technische Commissie weer compleet.

Samen zijn we ONS Sneek.

Delen