Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Samenstelling technische staf ONS Sneek 1

Door het vertrek van Jan Vlap, enkele weken geleden, zag ONS Sneek zich genoodzaakt de technische staf van het eerste elftal aan te passen. Arnoud Koster zal als hoofdtrainer fungeren, in ieder geval tot het einde van dit seizoen. Arnoud is zeer goed bekend met de huidige selectie en is momenteel al op interim basis als hoofdtrainer actief. De afgelopen vier seizoenen is Arnoud werkzaam geweest als assistent trainer bij het eerste elftal en hier voor als hoofdtrainer van diverse jeugdteams binnen ONS Sneek. Dit seizoen volgt Arnoud de trainersopleiding UEFA-A en zal deze ook op zeer korte termijn gaan afronden. Het bestuur en de technische commissie hebben veel vertrouwen in Arnoud en zijn manier van werken.

Leo de Wagt en Patrick Lip zullen toetreden tot de technische staf als assistent trainers. Leo heeft een enorme staat van dienst bij ONS. De oud aanvoerder en voormalig technisch commissielid kent de club van binnen en buiten. Hij heeft veel ervaring met het werken op dit niveau. Ook is Leo al een keer eerder in de rol van assistent trainer bij ONS Sneek werkzaam geweest.

Wij hebben in voormalig ONS speler en profvoetballer Patrick Lip ook een zeer ervaren voetbal man gevonden. Patrick kent het voetbal op top amateurniveau zeer goed en heeft als assistent trainer bij CVVO ook al de nodige meters als trainer gemaakt.

Ook de keeperstrainers Ale Geert de Vries en Eize Piter Douna blijven actief in de technische staf. Wij zijn er van overtuigd met deze complete staf de komende maanden te kunnen strijden voor goede resultaten en wensen hun allemaal veel succes bij onze vereniging.

Technische Commissie

Delen