Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Schoop, van Lingen en Kleen nieuw, Pijlman vertrekt naar Cambuur

Voor volgend seizoen heeft O.N.S. Sneek zich versterkt met Rannick Schoop, Oege Sietse van Lingen en Nick Kleen.

De 23-jarige Schoop is een dynamische, multifunctionele speler die zowel op de zijkanten als op het middenveld inzetbaar is. Rannick heeft in zijn jeugd jarenlang bij sc Heerenveen gespeeld waarna hij zijn debuut in het betaalde voetbal heeft gemaakt bij de Graafschap. Het afgelopen seizoen speelde hij bij de beloften van sc Heerenveen.

Rannick Schoop

Oege-Sietse van Lingen is een 20-jarige linkspoot die het afgelopen jaar een vaste waarde was bij de beloften van SC Cambuur waarin hij zeker voetballend een uitstekende indruk achter heeft gelaten. Na een aantal jaar bij FC Groningen in de jeugd te hebben gevoetbald, heeft hij de overstap gemaakt naar Cambuur. Bij O.N.S. wil hij in de derde divisie de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen en te laten zien hoezeer hij de laatste jaren is gegroeid.

Oege Sietse van Lingen

Foto Henk Jan Dijks

Nick Kleen is komend seizoen een eerstejaars senior die afkomstig is van SC Cambuur. De jonge, behendige aanvaller kan op meerdere posities uit de voeten. Nick heeft eerder in de jeugd van O.N.S. gespeeld en komt dus terug op vertrouwde grond.

nick_kleen

Foto Henk Jan Dijks

Ruben Pijlman bewandelt de omgekeerde weg en gaat keepen bij de beloften van SC Cambuur. Ruben, die afgelopen seizoen in de winterstop toegevoegd werd aan de selectie, heeft zijn hele jeugd bij O.N.S. gespeeld. Ruben heeft zich onder leiding van onze keeperstrainers uitstekend ontwikkeld en krijgt nu de kans die hij al langer wilde. We hopen dat hij gaat slagen in het betaalde voetbal.

Ruben Pijlman

Ruben Pijlman, voorste rij, middelste speler

We wensen de nieuwe spelers allemaal ontzettend veel plezier en succes bij onze vereniging en zijn blij dat ze gekozen hebben om voor O.N.S. te gaan voetballen. Daarnaast wensen we Ruben veel succes bij zijn nieuwe club en zouden we het prachtig vinden dat hij over een tijdje te bewonderen is in het eerste elftal.

Technische commissie

 

Delen