Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Serge Fatima en gebroeders Prijor vastgelegd voor komend seizoen

Het contract van Serge Fatima is met een jaar verlengd. De atletische verdediger heeft aangegeven zijn verbintenis met ONS Sneek graag uit te breiden met een jaar. Serge heeft zich dit seizoen ontwikkeld als een vaste basisspeler die zowel in de lucht als over de grond moeilijk te kloppen is. Daarnaast vinden beide partijen dat het plafond van Serge nog lang niet is bereikt. We gaan er dan ook vanuit dat de ontwikkeling van deze speler bij onze vereniging zich voort zal zetten en hij een nog belangrijkere schakel in het elftal zal worden.

Serginho Fatima (Speler Selectie)k

Ook Genridge Prijor heeft besloten zijn contract met een jaar te verlengen. De snelle aanvaller, die dit seizoen al 7 keer het net wist te vinden, heeft door zijn acties en rendement bewezen een prima aanwinst te zijn. Zeker gezien zijn leeftijd zien we ook voor Genridge voldoende mogelijkheden om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen en het elke verdediger nog lastiger te maken.

 Gebroeders Prijor

Leuke bijkomstigheid voor Genridge is het aantrekken van zijn tweelingbroer Denzel Prijor. Denzel is een razendsnelle verdediger die dit seizoen uitkomt voor Magreb’90. Naast zijn verdedigende kwaliteiten is Denzel een moderne back die graag een groot deel van de rechterkant bestrijkt. Zeker ook in de onderlinge wedstrijd heeft hij laten zien waartoe hij in staat is. We heten Denzel dan ook van harte welkom.

 De TC is ontzettend tevreden over het aanblijven/aantrekken van deze drie spelers en wenst ze veel plezier en succes bij onze vereniging.

 TC

 

Delen