Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Spelernieuws ONS Sneek 1 seizoen 2019-2020

Dos Santos komt, Ditewig en Meijer verlengen, Lanting en Huisman vertrekken

Tyson dos Santos

Komend seizoen komt Tyson Dos Santos de gelederen van O.N.S. Sneek versterken. De 21-jarige aanvallende middenvelder komt over van Oranje Nassau Groningen. Na een voetballende jeugd die hij doorbracht bij onder andere FC Groningen en FC Emmen, heeft Tyson er afgelopen jaar bewust voor gekozen om op eersteklas niveau zijn plezier en spelvreugde terug te vinden. Dat dit gelukt is, blijkt wel uit het feit dat hij op dit moment wordt gezien als één van de beste spelers in zijn klasse. Tyson wil graag tonen dat hij op een hoger niveau ook een meerwaarde kan zijn met assists en doelpunten. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat hij dit komend seizoen dan ook gaat laten zien en zijn dan ook blij dat Tyson in het oranje shirt te zien zal zijn.

Tyson dos Santos 

 

Barry Ditewig

Barry Ditewig heeft besloten nog een jaar aan zijn imposante carrière vast te plakken. Barry is nog steeds erg fit en heeft nog veel plezier in het spelletje. Ook dit jaar is weer te zien dat hij zowel binnen als buiten het veld nog steeds van waarde is voor de selectie. Daarnaast is Barry door zijn routine een prima ‘leermeester’ voor de andere keepers.

 DSC_1922

Kevin Meijer

Daarnaast heeft de vanaf de jongste jeugd voor O.N.S. Sneek uitkomende Kevin Meijer ook gekozen voor een langer verblijf bij de A-selectie. Als tweedejaars senior vinden wij dat er nog ontzettend veel potentie in Kevin zit om uiteindelijk door te stromen tot vaste basisspeler. Gezegend met een mooi linkerbeen kan Kevin op meerdere posities uit de voeten.

 Kevin Meijer

 

Michael Lanting

Komend seizoen zal Michael Lanting na twee seizoenen niet meer te zien zijn op het Zuidersportpark. In goed overleg is er door beide partijen besloten om niet met elkaar verder te gaan. De van Spakenburg overgekomen middenvelder met een rijk verleden bij een aantal aansprekende amateurclubs, denkt nog zeker niet aan stoppen en zal op zoek gaan naar een andere vereniging. Michael is een voorbeeld van fitheid en is in de twee jaar een speler geworden waar een groot deel van het publiek een connectie mee heeft. We wensen Michael en zijn immer aanwezige vader en zijn gezin veel succes in de komende jaren en bedanken hem voor zijn inzet voor onze club.

fullsizeoutput_1556

 

Volken Huisman

Volken Huisman heeft besloten per direct te stoppen bij O.N.S. Sneek. De keeper, die op dit moment bezig is aan zijn derde seizoen bij de club, heeft aangegeven dat hij op dit moment geen plezier meer heeft en het een opgave vindt om zich op te laden voor trainingen en wedstrijden. Desondanks heeft Volken aangeven als keeper veel te hebben geleerd in zijn drie jaar bij ONS Sneek. Wij betreuren deze beslissing van hem, maar omdat plezier toch de basis is van alles, hebben wij zijn keuze te respecteren.

Volken Huisman

Technische Commissie O.N.S. Sneek

 

 

Delen