Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Spelersnieuws ONS Sneek 1

Stephen Adisi

Vanaf komend seizoen zal Stephen Adisi de overstap maken naar ONS Sneek. Stephen komt uit Ghana en heeft in Ghana en Zuid-Afrika betaald voetbal gespeeld. In Turkijke heeft hij op het 3e nationale niveau gevoetbald. Sinds 2021-2022 voetbalt hij bij Leeuwarder Zwaluwen. Stephen is een middenvelder die goed kan verdedigen en sterk is in de duels. Daarnaast is hij ook voetballend sterk en heeft hij een goed spelinzicht. Naast de positie op het middenveld kan Stephen ook als centrale verdediger fungeren.

Ruben Pijlman

Ruben Pijlman is een goede bekende bij de club. Ruben komt uit Sneek, doorliep de gehele jeugdopleiding en maakte vanaf de JO19 tijdens het seizoen al de stap naar ONS 1. Ruben deed het goed bij ONS 1 en maakte vanuit daar de stap naar SC Cambuur JO21. Na zijn periode bij SC Cambuur keerde Ruben terug naar ONS Sneek. Hij is toen naar Amerika gegaan om daar te voetballen en dit met een opleiding te combineren. Inmiddels is Ruben weer een tijdje terug en heeft hij aangegeven per volgend seizoen weer voor ONS Sneek te willen uitkomen.

De TC is zeer content met de toevoegingen van Stephen en Ruben. Beide spelers hebben een overeenkomst voor twee seizoenen getekend. Ook Jelle de Graaf, die eerder al werd aangekondigd, heeft voor twee seizoenen getekend.

Delen