Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Spelersnieuws – twee toevoegingen voor selectie ONS 1

De selectie van ONS 1 voor het seizoen 2023-2024 begint steeds meer vorm te krijgen. Nigel Hardenberg en Ruben Eijzenga zijn de meest recente toevoegingen. 

Nigel Hardenberg

Nigel komt over van HarkemaseBoys. Nigel is geen onbekende voor ONS Sneek. In de derde divisie speelde ONS meerdere malen tegen Odin ‘59 waar hij als buitenspeler fungeerde. Nigel kreeg bij Odin veel bekendheid, door zijn twee doelpunten in het bekerduel tegen FC Emmen, waarmee Odin de BVO uitschakelde voor het bekertoernooi. 

Nigel heeft veel ervaring opgedaan bij clubs op een uitstekend niveau. Naast Harkemase Boys en Odin speelde hij ook voor o.a. Lisse en Noordwijk. 

Nigel is in het dagelijks leven werkzaam als boekhouder.

Ruben Eijzenga

Ruben maakt de overstap van Leeuwarder Zwaluwen naar ONS Sneek. Ruben speelt bij voorkeur als spits. Voordat hij de overstap maakte naar Leeuwarder Zwaluwen speelde hij bij Berlikum, waar hij maar liefst 31 keer wist te scoren. Dit seizoen speelt hij meer vanaf nummer tien en heeft hij ook alweer 10 doelpunten gemaakt. 

Ruben zit in het laatste jaar van zijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO). 

De technische commissie is zeer content met de toevoeging van deze twee spelers. De komende periode zullen wij de laatste versterkingen voor komend seizoen bekend maken.

 

Delen