Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Stewards gezocht!

Versterking stewardgroep

Fred Groenia zoekt voor de stewardgroep een aantal nieuwe mensen. Als gevolg van ziekte en vakanties zijn er op korte termijn een aantal nieuwe enthousiaste nodig om de posten te bezetten.
Tijdens thuiswedstrijden van het vlaggenschip zijn er stewards nodig om alles in goede banen te leiden. In deze bijzonder omstandigheden met de Corona perikelen en de aanpassingen op onze accommodatie die daarmee gepaard gaan is extra informatieverstrekking en toezicht een must. Zaterdag is onze eerste thuiswedstrijd, een oefenwedstrijd tegen Zeerobben. Een testcase voor onze veiligheidsorganisatie of ons protocol maatregelen Zuidersportpark gaat werken. Om supporters van ONS Sneek en tegenstander goed de weg te kunnen wijzen hebben we zaterdag een zestal extra mensen nodig om de acht posten te kunnen bezetten. U krijgt een briefing met de maatregelen, zodat u de supporters kunt begeleiden als zij vragen hebben of even vergeten om zich te houden aan de gestelde maatregelen.

Wie kan ons helpen? Voor informatie kunt u contact opnemen met onze veiligheidscoördinator Fred Groenia mailadres: veiligheid.ons@gmail.com

Bestuur ONS Sneek

 

Delen