Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Tankink, Mulder en de Jong nieuw bij O.N.S

Voor het komende seizoen heeft O.N.S. Sneek drie nieuwe spelers aan zich weten te binden. Het gaat om Wesley Tankink, Pieter Mulder en Sidney de Jong.

Wesley Tankink is een middenvelder die afkomstig is van Pelikaan S. Daarvoor heeft hij meerdere jaren bij SWZ en bij FVC gevoetbald. De 25-jarige Tankink staat bekend om zijn winnaarsmentaliteit en zijn drive, maar kan daarnaast prima voetballen en een goal maken. Wesley is een speler die de duels niet schuwt en door zijn loopvermogen zowel verdedigend als aanvallend van waarde is voor zijn elftal.

Wesley Tankink

Pieter Mulder is afkomstig van Hollandia dat uitkomt in de zondag hoofdklasse. De 20-jarige fysiek sterke verdediger speelt op dit moment vaak op het middenveld, maar speelt het liefst centraal in de verdediging. Pieter wil zich ontzettend graag ontwikkelen om te zien waar zijn plafond ligt en vindt het dan ook een uitdaging om bij O.N.S. te gaan voetballen.

Pieter Mulder

De 18-jarige Sidney de Jong komt over van SC Cambuur en is voor onze vereniging geen onbekende. Hij speelde eerder in de jeugd al voor O.N.S. om van daaruit de overstap te maken naar Cambuur en hij bewandelt nu dus de omgekeerde weg. Sidney is op meerdere plekken op het middenveld als in de verdediging inzetbaar en heeft ontzettend veel zin om bij de A-selectie te laten zien hoeveel hij is gegroeid.

Sidney de Jong

Met deze spelers erbij bestaat de selectie op dit moment voor komend seizoen uit 21 spelers.

We zijn erg blij dat we deze spelers mogen verwelkomen komend seizoen en wensen alle drie veel plezier en succes toe.

Technische commissie

 

 

Delen