Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Trainingskamp ONS Sneek 1

De selectie en de staf van ONS Sneek verblijven komend weekend een aantal dagen in het idyllische Epe voor een trainingsweekend. De prachtige Veluwe, met haar mooie wandel- en renroutes, daar waar we in december onze laatste competitiewedstrijd hebben gespeeld (uit bij DVS’33 Ermelo). Een prima omgeving om op te laden voor de tweede competitie helft. In het recente verleden verbleven we eerder op de Veluwe tijdens de Winterstop, uiteindelijk leverde het vervolg van die seizoenen voldoende punten op om het niveau te handhaven.

Er is een aantal clubs dat de komende dagen (weekend) oefent of een trainingskamp belegt. Zo gaan de Boys uit Harkema naar Urk, voor een oefenwedstrijd tegen het team van trainer Richard Karrenbelt. Ook in de zomer van 2017 bezochten de Harekieten de NOP. De mannen van ODIN’59 gaan op trainingskamp buiten Heemskerk. Ook vv Capelle gaat op trainingskamp, daar zal de nieuwe spits Steven Olsthoorn (komend van Kon. HFC Haarlem) zich bij de selectie voegen. vv Capelle gaat naar Spanje, waar het een wedstrijd speelt tegen Rijnsburgse Boys (met o.a. Carlos Opoku). In Scheveningen zijn de vreugdevuren weer gedoofd en heeft John Blok zijn contract weer met een jaar verlengd. De Duindorpers zoeken de komende dagen de stranden van Gran Canaria op om aldaar te oefenen tegen Ajax (amateurs) en sc Feyenoord. Ook vv Spijkenisse zoekt de zon op, al is het in Albufeira altijd een paar graden minder warm dan op de Canarian, maar zeker aangenaam. Spijkenisse oefent in de Algarve o.a. tegen hoofdklasser Jodan Boys (Gouda). ACV Assen blijft in de buurt, het bezoekt komend weekend Emmen voor een wedstrijd tegen de plaatselijke FC in het Oude Meerdijk stadion.

In Epe oefenen we zaterdag om 14.30 uur tegen eersteklasser Breukelen op sportpark “De Wachtelenberg”. Tip voor de bezoekers van het Uitvak uit Sneek, maar ook uit de andere windstreken: er wordt aan de weginfrastructuur gewerkt in en rondom Epe, feit is dat sportpark “De Wachtelenberg” goed bereikbaar is. In het volgende item meer over onze tegenstander fc Breukelen.

Delen