Eindstanden oefenen: Flevo Boys – ONS Sneek: 2-1; ONS Sneek 2 – Flevo Boys 2: 3-5

We hebben geoefend in Emmeloord op sportpark Ervenbos tegen Flevo Boys, de eindstand is: 2-1.

33. 1-0 Aron Strengholt.

45. 1-0 Ruststand.

57. 2-0 Madih Doufikar.

60. 2-1 Lars Dommerholt.

90. 2-1 Eindstand.

Ook op het Zuidersportpark is een oefenwedstrijd gespeeld: ONS Sneek 2 – Flevo Boys 2, wedstrijdritme 3×30 minuten, Eindstand: 3-5.

IMG-20180116-WA0010 Oefenen in een kleine sneeuwbui. ONS Sneek 2 – Flevo Boys (0-3) eindstand: 3-5.

Tom Arissen weer terug in de basis na zijn blessure. Met een doelpunt op zak ook startend Jantje Dommerholt en dito in de basis met een subliem schot tegen FC Breukelen: Kevin Meijer. Meedraaien vanavond Dyllan Lanser. Wissels bij ONS Sneek (2e helft): Jan Dommerholt, Tom Arissen en Fabian Stevens hebben het veld in de rust verlaten. En Serge Fatima, Arton Musliu en Tim Oosterbaan zijn in het veld gekomen. Nog een wissel bij de Snekers: Chris Wijnja voor Dyllan Lanser. Wissel bij de Snekers. Gustavo komt in het veld voor Rein Weremeus Buning. Wissel bij ONS Sneek: Patrick Amels heeft het veld verlaten en Curty Gonzales is back in town, komt in zijn plaats.