Twintig minuten goed voetbal te weinig voor punten ONS Sneek 1

ONS Sneek-SteDoCo:                   2-4    (2-3)

20190406_145919

1. Frits Dantuma 1-0, 6. Vincent Verheul 1-1,  9. Yume Ramos    2-1,  34.  Guytano dos Santos    2-2,  37.  Guytano dos Santos    2-3,  56.  Benjamin van Wanrooij    2-4

Twintig minuten fraai aanvalsspel bleken voor ONS Sneek niet genoeg om de punten thuis te houden. De eerste helft bood goed voetbal van zowel ONS Sneek als SteDoCo. De Snekers waren de eerste 20 minuten de bovenliggende partij. Daarna nam SteDoCo het intiatief geleidelijk over. Het open voetbal van beide ploegen gaf een zeer onderhoudend schouwspel. Bij rust was het ‘slechts; 2-3. Wat de kansen betreft had het ook 7-4 of 3-5 kunnen staan. Toen SteDoCo 11 minuten na rust 2-4 scoorde viel de wedstrijd in het slot. Aanvallend kon ONS Sneek het zijn tegenstander daarna niet meer moeilijk maken. SteDoCo verdiende de zege derhalve.