Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Uitnodiging voor de veiling bij ONS Sneek

Beste leden, ouders van jeugdleden, oudleden, voetballiefhebbers, vrienden van ONS Sneek,

Zoals wellicht bekend is, organiseert ONS Sneek op vrijdag 4 oktober vanaf 19.30 uur een grote veilingavond ten bate van twee goede doelen: het opknappen van onze kleedkamers en KiKa. De bekende voetbalcommentator Sierd de Vos zal de avond feestelijk openen, waarna in de kantine bijna 200 mooie items zullen worden geveild. Wij nodigen ieder lid van ONS Sneek uit om deze unieke avond bij te wonen. 

De veiling belooft een waar spektakel te worden! Veel bedrijven uit Sneek en van ver daarbuiten hebben prachtige en grappige veilingitems beschikbaar gesteld. Items voor iedere beurs!! Wat vind je van een 3-daagse voetbalreis voor 2 personen naar een thuiswedstrijd van Atletico Madrid en ook tal van kleinere veilingitems zoals een bezoek aan Escape Room Sneek, vier nieuwe autobanden en een training voor jouw elftal verzorgd door Paul Raveneau, de trainer van het eerste?

Loterij

Tijdens de veilingavond kunt u voor €10,- loten kopen voor de veilingloterij, met als prachtige prijs een vierdaagse voetbalreis naar Newcastle United voor 2 personen! Reis per luxe cruiseferry, ontdek  Newcastle en bezoek een voetbalwedstrijd in de Premier League! Incl. overtocht, bustransfers, wedstrijdtickets en overnachting in het centrum!

Doel

De opbrengst van de veiling zal onder andere gebruikt worden als bijdrage voor een flinke opknapbeurt van onze kleedkamers en minimaal 10{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} van de netto opbrengst zullen wij daarnaast schenken aan onze maatschappelijk partner KiKa. KiKa werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. KiKa ambassadeur, Jan Posthuma, spreekt ons even toe op 4 oktober.

KiKa, een prachtig doel, wat wij als maatschappelijk betrokken club al langer steunen, maar dat is bekend. Steun de veiling!

Met trots presenteren we u alvast digitaal ons veilingmagazine! 

Fysieke exemplaren zijn op zaterdag 28 september in onze kantine af te halen.

Bekijk hier het magazine!

 

Unknown  Ik ben er op 4 oktober! Jij toch ook?

We vinden het prachtig als de leden van ONS Sneek, en natuurlijk zijn ook niet-leden welkom,  ons initiatief ondersteunen door aanwezig te zijn bij de veilingavond. Entertainment gegarandeerd!

 Tot 4 oktober vanaf 19.30 uur!

Delen