Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Verlanglijstje: een nieuwe Toplaag!

Vele verlanglijstjes met wensen gaan rond dezer dagen. De Jeugd weet vaak goed wat het wil, de aspiranten en senior leden onder ons hebben in de regel wat meer moeite om hun verlanglijstje te vullen. Gelukkig hebben we daar het aanbod van de ONS Sjop en het gevarieerde aanbod van onze sponsoren. Natuurlijk hebben we als vereniging ook zo onze wensen. Een paar hele belangrijke zijn door ons bestuur voorgelegd aan een wijze raad van mensen die een budget hanteert voor diverse beleidsdoeleinden in onze gemeente.

Uit de diverse inventarisaties in de vereniging komt naar voren dat een nieuwe toplaag op ons Hoofdveld eigenlijk van jong tot oud genoemd wordt. Een veld dat voldoet aan maatschappelijk geaccepteerde normen. Natuurlijk zijn er ook wensen in de categorie ‘Nice to Have’, maar een nieuwe Toplaag wordt alom genoemd, zowel de jeugd als selectiespelers van O.N.S. 1. Het wordt genoemd als een ‘Must’. Een Hoofdwens.

Wil je ook een bijdrage leveren aan het wensen lijstje? Een wens indienen kan nog tot 5 december, dit kan bij: mediaredactie@onssneek.nl

IMG-20171130-WA0015

Op de beelden: een goed onderhouden veld in 2014; en ter vergelijk de status van het hoofdveld in 2017. Bezoekende verenigingen en autoriteiten van elders reageren vol ongeloof op het huidige veld: “Daar voetbal je niet op” en “Zo ontvang je geen gasten” zijn veel gehoorde reacties.

 

Delen