Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Verslag (met foto’s) van DEL-toernooi Jeugd

 

Succesvol DEL-toernooi jeugd

Vrijdag hebben weer ruim 100 enthousiaste jeugdspelers deelgenomen aan ons jaarlijkse DEL-toernooi.

Om 9 uur begon de jongste jeugd waar we een spannende strijd hebben gezien tussen de teams. In de laatste wedstrijd kon PSV nog kampioen worden, maar door de overwinning van Ajax op PSV werd Heerenveen uiteindelijk de uitstekende winnaar.

Daarna kwamen 5 teams van de O13 en O11 in de zaal voor de strijd om het felbegeerde kampioenschap. In de poulefase bleek Spanje het sterkst gevolgd door Duitsland die in de kruisfinales Frankrijk en Engeland troffen. Beide kruisfinales waren super spannend en eindigden in een gelijkspel. Doordat Engeland en Frankrijk de strafschoppen het best namen troffen zij elkaar in de finale. Uiteindelijk was het Engeland die met de overwinning aan de haal ging.

Om 12.30 uur was het de beurt aan de O15 (inclusief onze meiden) en de JO13-1 die onderling in 6 teams fanatiek tegen elkaar speelden. Na 2 uren bleken ook hier strafschoppen noodzakelijk tussen de kruisfinalisten. Paris St. Germain en Liverpool waren hierbij het koelbloedigst en versloegen  Juventus en Real Madrid. De finale werd na een spannende strijd gewonnen door de Franse ploeg.

Als afsluiting hadden we met dank aan de deelname van TOP’63 O19 en onze eigen O17-2 en O19-2 ruim 20 spelers die onderverdeeld in 4 teams mooie staaltjes voetbal lieten zien. Na elkaar allemaal een keer te hebben getroffen won team 4 de strijd om de derde plaats tegen team 3. In de finale versloeg team 1 het ook goed spelende team 2.

Hiermee kwam een eind aan een geslaagd toernooi, waarbij speciale dank aan alle deelnemers (speciaal voor TOP’63), leiders, scheidsrechters en de organisatie.

Tot volgend jaar.

Uitslag O8/O9/O10:

 1. Sc Heerenveen
 2. Ajax
 3. PSV

Uitslag O11/O13:

 1. Engeland
 2. Frankrijk
 3. Spanje
 4. Duitsland
 5. Nederland

Uitslag O13-1/O15:

 1. Paris St. Germain
 2. Liverpool
 3. Juventus
 4. Real Madrid
 5. Bayern München
 6. Fc Barcelona

Uitslag O17/O19:

 1. Team 1
 2. Team 2
 3. Team 4
 4. Team

Del 2

 • Del 3
 • Del 4
 • Del 5
 • Del 6
 • Del 7
 • Del 8
 • Del 9
 • Del 10

 

 

Delen