Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Video analist voor ONS Sneek 1

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Herman Kamminga video analist van ONS Sneek 1.

De afgelopen maanden is door de TC onderzoek gedaan naar de mogelijkheden rondom video analyse. Met het aanstellen van een video analist hoopt ONS Sneek dat de trainers een extra hulpmiddel kunnen inzetten bij het maken van tactische keuzes zowel ten aanzien van de tegenstanders als de eigen spelers.

Kamminga, UEFA Coach B, komend seizoen ook trainer van ONS Sneek o19-1 en studerend aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Groningen, zal beelden van de wedstrijden van tegenstanders en van ons eigen eerste elftal in nauwe samenwerking met de technische staf coderen en analyseren.

In de afgelopen jaren heeft Herman ervaring opgedaan met het werken met video analyse voor zowel de jeugd van ONS Sneek als bij een bedrijf dat individuele analyses verzorgt voor profvoetballers.

Herman Kamminga

Arnoud Koster stagiair bij ONS Sneek 1

Ook zal Arnoud Koster, sportdocent en coördinator ROC Friese Poort, op de donderdagavonden op het trainingsveld bij ONS Sneek 1 te zien zijn. Hij gaat komend seizoen niet alleen aan de slag als trainer van ONS Sneek o17-1, maar zal ook de opleiding UEFA Coach B volgen.

De TC en technische staf hebben Arnoud uitgenodigd om waardevolle ervaring op te doen en stage te lopen bij ONS 1.

ONS Sneek geeft jonge talentvolle en enthousiaste trainers graag ruime mogelijkheden om zich te ontplooien binnen het voetbal.

Arnoud Koster

De TC wenst Herman en Arnoud veel succes bij hun werkzaamheden voor ONS Sneek.

Technische Commissie

Delen