Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Vijftal spelers vanuit de JO23 completeren selectie ONS1

Afgelopen zaterdag werden de overeenkomsten getekend met het vijftal spelers vanuit de JO23 die de selectie van ONS 1 completeren. Het gaat om de spelers Simon Abrehaley, Lars Wolke, Lars van der Brug, Lennard Feenstra en Martijn de Rooij. Met alle spelers zijn meerjarige overeenkomsten aangegaan om hen de tijd te geven om zich te ontwikkelen en om op den duur van vaste waarde te kunnen zijn voor ONS Sneek 1.

Dit past goed bij het beleid van ONS Sneek, om steeds meer talentvolle jeugdspelers de kans te geven in ONS Sneek 1. Komend seizoen bestaat 60% van onze selectie uit spelers met een achtergrond in onze jeugdopleiding.

De JO23 heeft het dit seizoen ook weer zeer verdienstelijk gedaan. Ze hebben zich wederom gehandhaafd in de 2e divisie landelijk. Dit is een prachtig niveau waarop spelers zich goed kunnen ontwikkelen. Dat blijkt uit de stap die deze vijf jongens nu kunnen maken.

Simon is een pijlsnelle en technisch vaardige buitenspeler. Lars Wolke kan ook uitkomen op de buitenpositie, maar is ook goed inzetbaar als back. Hij heeft een goed spelinzicht, komt graag mee op en is fysiek sterk. Lars van der Brug is een technisch vaardige middenvelder met goed spelinzicht en een groot loopvermogen. Lennard Feenstra is een technische buitenspeler, die makkelijk tot assists en doelpunten kan komen. Martijn is een sterke centrale verdediger, heeft een goede trap en is een leider in het veld.

Simon Abrehaley ontbreekt op de onderstaande foto’s.

Gefeliciteerd met deze mooie stap en heel veel succes komend seizoen!

Lars Wolke:

Lars van der Brug:

Lennard Feenstra:

Martijn de Rooij:

Delen