Voor de achtste keer 1-2 verlies voor ONS Sneek 1

Voor de achtste keer: 2-1 verlies voor ONS Sneek 1

download

‘We balen als een stekker!’, liet trainer Paul Raveneau zich ontvallen tijdens de persconferentie na de wedstrijd DOVO-ONS Sneek. En daarmee zei hij geen woord teveel.  Wéér gaven de oranjehemden een voorsprong uit handen. En wéér kende de wedstrijd een uitslag van 1-2. Het is de achtste keer dit seizoen, dat deze uitslag op het scorebord stond na afloop van een competitiewedstrijd. En de eindstand samengevoegd met de uitspraak van de trainer geeft aan, hoe dichtbij (tenminste) een punt de Snekers opnieuw waren. Maar wéér stonden ze met lege handen.

20190413_143026

Vóór de rust was het een volkomen gelijk opgaande wedstrijd. In de slotminuut ontworstelde Yume Ramos zich in het vijandelijk strafschopgebied aan zijn tegenstanders en scoorde: 0-1. Maar door een tactische omzetting én een wissel speelde DOVO in de tweede helft een íets ander systeem. ONS Sneek raakte daardoor éven het spoor bijster. Juist lang genoeg om DOVO in het zadel te helpen.

Via een strafschop en een fraaie lob boog DOVO-topscorer Joshua Patrick de stand om in het voordeel van de thuisclub. En uiteindelijk wist ONS Sneek daarin geen verandering te brengen, hoewel daartoe nog wel enkele mogelijkheden waren.

20190413_153605

In de rust blies de plaatselijke blaaskapel DOVO nieuwe moed in. En het hielp!

DOVO-ONS Sneek:                        2-1    (0-1)

1. Yume Ramos 0-1,  50.  Joshua Patrick    (pen) 1-1,  58.  Joshua Patrick                2-1

Schr.:                    W.Bronsvoort  (Bathmen)

Ass.schr.:            S.W.A.J. van Westing  &  R.Kunst

Kaarten:              geen