Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Voorbeschouwing Drachtster Boys – ONS Sneek

Eindelijk gaat de competitie weer van start. Districtsbeker en oefenwedstrijden zijn de stappen die doorlopen zijn met wedstrijden waar punten van ‘lessons to learn’ uitkwamen. Trainer Arnoud Koster samen met zijn stafleden Germ de Jong en Jan Arjan Kooi zullen nu een goed beeld hebben wie gaan starten zaterdagmiddag om 14:30 uur in Drachten.

Vorig seizoen eindigde de uitwedstrijd in een 1 – 1 gelijkspel. Thuis waren de oranjehemden met 2 – 1 te sterk voor de Drachtsters. Wie denkt dat het wel even zal gebeuren heeft het dus goed mis. Drachtster Boys heeft een fysieke ploeg met een aantal goede voetballers. Met de terugkeer van Said Hassan heeft Drachtster Boys een brok ervaring terug. Hassan heeft er 3 seizoenen Flevo Boys opzitten en een verleden in de Cambuuropleiding.

Ondanks redelijk veel wisselingen bij ONS Sneek staat er toch weer een goede jonge, talentvolle, leergierige en technisch begaafde ploeg. Dat mag echt wel een compliment zijn voor de TC van de club. Waar we staan om een realistisch beeld te vormen is nog moeilijk te zeggen bij de start van de competitie. Een competitie die qua sterkte op een mooi niveau gaat liggen mogen we inschatten. Een mooi vooruitzicht van leuke wedstrijden in deze competitie. Waar we op 25 mei 2024 staan zullen we dan wel zien. Hopende op net zo’n spanning als afgelopen seizoen waar 5 clubs om het kampioenschap voetbalden.

Houdt u wel de aanvangstijden van de wedstrijden goed in de gaten elke zaterdag. Nu er ook zondagclubs bij zitten kan dat anders zijn dan normaal. ONS Sneek is statutair een zaterdagclub. Maar als voorbeeld: de laatste 3 wedstrijden van de competitie worden allemaal op zaterdag om 18:00 uur gespeeld.

Klaas Uil

Delen