Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Vrijdag 4 oktober ONS Sneek Veilingavond met o.a. Sierd de Vos

Veiling ONS Facebook

Vrijdag 4 oktober ONS Sneek Veilingavond met o.a. Sierd de Vos, Jan Posthuma, meer dan 200 mooie veilingitems en gezelligheid!
De opbrengst komt ten goede aan het opknappen van de kleedkamers. Ook gaat er een deel van de opbrengst naar een ander goed doel, namelijk Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).
De bekende voetbalcommentator Sierd de vos, van wie sinds kort bekend is dat hij de nieuwe stem wordt van de populair FIFA game, zal de avond feestelijk openen, waarna in de kantine meer dan 200 mooie items zullen worden geveild.

Zowel het bedrijfsleven in (de omgeving van) Sneek als de achterban van onze vereniging kunnen bijdragen aan een succesvol evenement door een advertentie in het veilingmagazine af te nemen, een item ter beschikking te stellen of door op de avond als bezoeker langs te komen. Daarnaast organiseren we ook een loterij. De komende tijd worden zoveel mogelijk bedrijven en leden persoonlijk benaderd om te vragen of ze een bijdrage of veilingitem willen leveren, uiteraard kunt u het veilingteam ook zelf benaderen via veiling@onssneek.nl(penningmeester Gerjan Teunis). Er kunnen behalve producten ook diensten geveild worden.

De veiling wordt gehouden door een professionele veilingmeester. De veiling is openbaar voor iedereen en er is tevens een verloting! Komt u allen!

Op korte termijn delen we met u de aantrekkelijke en mooie mix van veilingitems.

logo KIKA

Organisatie Veiling ONS Sneek

veiling@onssneek.nl

Delen