Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Woensdagmiddag 6 juni: Voetbalclinic SC Heerenveen bij ONS Sneek

Op woensdagmiddag 6 juni as. wordt door SC Heerenveen samen met ONS Sneek een voetbalclinic gegeven voor de jeugd van ONS. De clinic wordt gehouden van 15.30h tot 17.00h op ons Zuidersportpark en is speciaal bedoeld voor de jongste jeugdspelers die deelnemen aan de circuittraining (J08, JO9, JO11) en de meiden van MO13. Namens SC Heerenveen zal niemand minder dan Maarten de Jong de clinic begeleiden. Voor kinderen uit deze leeftijdscategorieën die volgend jaar bij ONS komen voetballen of dit nog overwegen te doen, jullie zijn van harte welkom!

Deze clinic komt dus in de plaats van de gebruikelijke circuittraining en is tevens de laatste circuittraining van het seizoen. We eindigen de middag stipt om 17.00h, zodat kinderen die nog mee willen lopen met de avondvierdaagse dit nog kunnen doen.

De clinic van SC Heerenveen bestaat uit drie onderdelen:

  1. Spel (snelheidsschieten, flipperbal en voetbalsjoelen)
  2. Training
  3. Partij

Alle deelnemers krijgen voordat de clinic begint een voetbalpaspoort waar zij hun resultaten op kunnen bijhouden. Na afloop ontvangen zij een goodiebag van SC Heerenveen. We verwachten dat het een  prachtige voetbalmiddag gaat worden en een mooie afsluiting van het seizoen.

 Jeugdcommissie ONS Sneek

 

Delen