Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Zaterdag bekerwedstrijd ONS Sneek – DZOH

Paaszaterdag treedt het keurkorps (dat compleet is) van Arnoud Koster op het eigen kunstgras aan tegen DZOH uit Emmen in de kwartfinale van de strijd om de Noordelijke beker. DZOH staat voor Drentse Zuid Oost Hoek en komt net als ONS Sneek uit in de zaterdag 1e klasse waar het momenteel achter o.a. koploper Oranje Nassau de vierde plek bezet. Via overwinningen op Valthermond, Dalen, Twedo, Havelte, Drenthina, Helpman en Oranje Nassau heeft de ploeg van trainer Karlo Meppelink de kwartfinale bereikt.

De winnaar van de wedstrijd ONS Sneek – DZOH plaatst zich sowieso voor de voorronde van de strijd om de Landelijke beker seizoen 2024/2025 en speelt in de halve finale een uit-wedstrijd tegen de winnaar van Blauw Wit’34 – Germanicus. De andere halve finale gaat tussen het reeds geplaatste SVBO en de winnaar van Be Quick D – d’Olde Veste’54.

Op een hopelijk zonovergoten Zuidersportpark wordt er om 15.00 uur afgetrapt onder de arbitrale leiding van P. Souhuwat die wordt geassisteerd door H. van der Bij en D. Caglak.

P.S. Door een technische storing ontbreekt deze keer de voorbeschouwing van SiVi.

 

Delen