Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Markt23 Nieuwe sponsor in de Kerngroep

Markt23: Nieuwe sponsor in de Kerngroep

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Noordwijk werden afgelopen zaterdag door de heren Eldad en Ezer Lasker namens Markt23 en ONS voorzitter Klaas Uil handtekeningen geplaatst onder een driejarige verbintenis. Met enkele goed gekozen woorden heette Business Club voorzitter Harm de Wagt de eigenaren van Markt 23 welkom in de Kerngroep van de Business Club van ONS.

http://markt23.nl

Hij refereerde aan de plezierige gesprekken en de steun die Markt23 de komende 3 jaar aan ONS Sneek biedt. Zo dragen de spelers van de eerste elftalselectie op hun thuis- en uittenue (de broekjes) de naam van het onlangs geopende Restaurant aan de Marktstraat 23 in Sneek. Ook is steun toegezegd bij de aanschaf van het nieuwe LED scherm van ONS.
fullsizeoutput_1275

De Business Club van ONS is ingenomen met de nieuwe sponsor en wenst hen zakelijk en privé veel succes in hun sfeervolle etablissement. Ongetwijfeld zal Markt23 spoedig een onlosmakelijk onderdeel zijn van het zakelijk netwerk van ONS Sneek en waar menig ONS-er /sponsor met regelmaat te vinden zal zijn.

IMG_6162

 

Delen