Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Aanvoerder Michael Lanting van Spakenburg naar ONS Boso Sneek

ONS Boso Sneek heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt. Vanaf volgend seizoen zal de aanvoerder van de sv Spakenburg – Michael Lanting – het tenue van ONS Boso Sneek gaan dragen. Lanting (32) heeft in februari aangegeven na 4 seizoenen zijn aflopende verbintenis niet te zullen verlengen en de ‘Blauwen’ te gaan verlaten. In de Sneker 3e Divisionist heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden

Michael Lanting is een verdedigende middenvelder die ijzersterk is in de duels. Daarnaast is hij een prima verbindingsspeler die het vuile werk zeker niet schuwt. Door zijn jarenlange ervaring in de top van het amateurvoetbal (Spakenburg, Achilles ‘29, AFC en Hollandia) beschikt hij over leiderschapskwaliteiten die een elftal sterker maken. Lanting wordt alom geprezen om zijn rol tussen de lijnen en binnen de selectie en is daarom bij Spakenburg de ideale aanvoerder. ONS Boso Sneek is dan ook ontzettend blij en trots dat Lanting zijn carrière gaat vervolgen op het Zuidersportpark.

Gert Jan Koopmans vertrekt aan het eind van dit seizoen bij ONS Boso Sneek. De van Be Quick Dokkum overgekomen buitenspeler is, mede door blessureleed, niet uit kunnen groeien tot een vaste basisspeler en kiest er nu voor om zijn geluk ergens anders te beproeven.

Delen