Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

De Witte Lakenvelder nieuwe hoofdsponsor ONS Sneek

ONS Boso Sneek heeft een nieuwe hoofdsponsor. Met ingang van 1 juli 2017 is prijkt De Witte Lakenvelder op de borst van onze Oranjehemden, en zal de sponsornaam Boso weer verdwijnen uit de clubnaam. De sponsorovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar.

De Witte Lakenvelder is ijs, puur gemaakt van melk van Lakenvelder koeien. Door de bereiding met Lakenvelder melk heeft het ijs een superieure smaak en is het licht verteerbaar.

De Lakenvelder koe, het oudste raszuivere runderras, dreigde ooit uit te sterven; maar de populatie groeit weer door een groep bewuste boeren en liefhebbers die zijn aangesloten bij de Vereniging Lakenvelder Runderen. Het Nederlandse ras staat dicht bij de natuur omdat het nooit specifiek is doorgefokt als vlees- of melkkoe. De Lakenvelder is dan ook een ‘dubbeldoelkoe’ en is geschikt voor melk en vlees. En zowel de melk als het vlees van de Lakenvelder onderscheiden zich door de hoge kwaliteit.

Zomer 2016 is De Witte Lakenvelder vanuit de thuisbasis in Jutrijp gestart met ijs maken. Van melk tot ingepakt ijs tot waterzuivering; het gehele produktie proces op 1 lokatie. En niet geheel onbelangrijk: de installatie draait volledig op zonne-energie.

IJs van De Witte Lakenvelder is vooralsnog verkrijgbaar bij Groente- en fruit specialist Kooistra de Nieuwe Oogst in de Galigastraat in Sneek, bij Slagerij De Jager in Oppenhuizen en bij Keurslagerij Veldman in Joure. De Witte Lakenvelder wil middels de sponsorovereenkomst met ONS Sneek de naamsbekendheid vergroten.

Voorafgaand aan het duel op 7 januari a.s. tussen ONS Boso Sneek en SC Genemuiden zal de sponsorovereenkomst worden getekend.

Uiteraard zijn wij bijzonder blij met De Witte Lakenvelder als nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging. De komende periode treft u hier meer informatie aan over dit prachtige bedrijf. Wij verheugen ons op een vruchtbare samenwerking.

Neem alvast een kijkje op de website: www.dewittelakenvelder.nl

Delen