Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Harvey de Boer, hoofdtrainer 2e elftal en assistent trainer O23 ONS Sneek

Met ingang van komend seizoen wordt Harvey de Boer (24 jaar, Dearsum) hoofdtrainer van de B-selectie en assistent trainer van ONS Sneek O23.

Harvey de Boer

De Boer is geen onbekende binnen de vereniging. Na de jeugdopleiding van ONS Sneek, sc Heerenveen en SC Cambuur te hebben doorlopen speelde hij meerdere jaren in het eerste elftal van ONS Sneek.

Harvey de Boer is momenteel studerend aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen en heeft het CIOS doorlopen. Hij is als trainer eerder actief geweest binnen onze jeugdopleiding met ONS o13-1 op divisieniveau en heeft in die periode een goede indruk achtergelaten. De Boer zal zich komend jaar verder als trainer ontwikkelen, onder andere door de opleiding UEFA Coach B te volgen.

ONS Sneek wil de talenten van de club en trainers de mogelijkheid geven zich verder te ontwikkelen. Het 2e elftal van ONS Sneek speelt hier een belangrijke rol in. Het elftal speelt op het hoogste amateurniveau voor 2e elftallen, de reserve hoofdklasse en is een mix van ervaren spelers en jonge talenten. Het biedt spelers de mogelijkheid op uitstekend niveau wedstrijden te spelen en vormt een mooi podium.

Naast de wedstrijden en trainingen van het 2e elftal zal De Boer ook als assistent trainer aan de staf van ONS o23 worden toegevoegd . Hij zal zich samen met Talentencoach Hans Schrijver nadrukkelijk bezig gaan houden met de ontwikkeling van jonge spelers in dit elftal.

De technische commissie van ONS Sneek wenst Harvey veel succes bij zijn werk voor ONS Sneek.

Delen