Monsterzege ONS Boso Sneek op VVOG [video]

Sneek- In een waar doelpuntenfestijn heeft ONS Boso Sneek drie punten overgehouden aan de wedstrijd thuis tegen VVOG uit Hardewijk. Op het Zuidersportpark werd het maar liefst 6-0 voor de Snekers. Yume Ramos was met drie doelpunten verantwoordelijk voor de helft van de doelpuntenproductie. De andere werden gemaakt door Ale de Boer, Renco van Eeken en Fabian Stevens.

image

Na een leuke openingsfase waarin beide ploegen kansen over en weer kregen was het ONS Boso Sneek dat tussen de 10e en 14e minuut drie keer scoorde. Ale de Boer begon het bal door de score te openen, vervolgens deden Yume Ramos en Renco van Eeken daar een schepje bij op. Een minuut na de 3-0 had Danny Kampstra zelfs de kans om ONS Boso Sneek binnen het kwartier op 4-0 te zetten.

image

In de tweede helft ging ONS Boso Sneek gretig door en bleef het de beste kansen creëren tegen een zeer zwak spelend VVOG. Waar Yume Ramos eerst oog in oog met doelman Koornberg faalde om zijn tweede te maken, was het een aantal minuten later wel raak voor de spits. Waar Ramos zijn eerste twee goals van de voet kwamen, maakte hij na 70 minuten zijn derde met het hoofd: 5-0. Het slotakkoord was voor invaller Fabian Stevens, hij kopte eveneens raak en bepaalde daarmee de eindstand op 6-0.

Door de zege belandt ONS Boso Sneek op de tiende plaats in de Derde Divisie zaterdag. Volgende week nemen de mannen van trainer Richard Karrenbelt het op in Heemskerk tegen ODIN’59.

(Foto’s: MJFotografieHv)