O.N.S. Boso Sneek 1 wint oefenwedstrijd op Skoatterwald.

Een nuttige oefenwedstrijd dinsdagavond 31 januari 2017 op het Skoatterwald in Heerenveen. Tegenstander was het het jeugdteam van sc Heerenveen O19.  De gastheren wisten in de 9e minuut de score te openen via Christos Albanos. In de beginfase een duidelijk sterker Heerenveen. De Sneekers moesten even op stoom komen in het eerste halfuur. Daarna was het ijs gebroken en kantelde de wedstrijd in het voordeel van de stedelingen. In de 31ste minuut scoorde Fabian Stevens de gelijkmaker, met een pracht doelpunt (1-1). Dezelfde Stevens trof nogmaals het net in de 54ste minuut (1-2). In de tweede helft een sterk spelend team uit Sneek. Met de nadruk op team: goed en samenhangend teamwork. Ook na een zestal wissel werd geen kwaliteit ingeleverd en werd de productie wordt verder opgeschroefd door Gert Jan Koopmans (71ste ) naar 1-3. In de slotminuut deelt Danny Kampstra nog eens een mooie pass uit, waar Aron Strengholt wel raad mee weet, eindstand 1-4.